Uusi vuosi Pompom -korujen maailmassa on alkanut!

Uusi vuosi Pompom -korujen maailmassa on alkanut!

Ihanaa uutta vuotta 2022. Tämä on Rakkaudella Marren ihka ensimmäinen blogikirjoitus, mahtavaa, että olet löytänyt tänne!

Viime vuonna saavutin monta tavoitetta: rakensin omin käsin tämän verkkokaupan, tuotin aktiivisesti sisältöä Instagramiin, suunnittelin uusia koruja ja kokeilin siipiäni myös podcastien maailmassa! Koru- ja postituslaatikot saivat uuden ihanan vaaleanpunaisen sävyn ja niiden lisäksi myös flyerit ja kiitoskortit kokivat päivityksen.

 

Rakkaudella Marre postituslaatikot ja korurasiat

 

Tein yhteistyötä huikeiden naisten kanssa, joiden joukosta löytyivät myös ensimmäiset Pompom Lähettilääni: Eevi (IG: inhimillinenitsetuntemus) ja Taija (IG: taijastyle). Kiitos heille rohkeudesta lähteä mukaan.

Ehkä palkitsevinta on kuitenkin ollut se, kun tägäätte mun merkin postauksiin tai stooreihin Instagramissa ja pääsen kurkistamaan teidän ihanien asiakkaiden elämään! Se, kun te avaatte innostuneina verkkokaupan lähetyksen tai se, kun olette yhdistäneet Pompom korvakorut vaikkapa lempivaatteeseenne. Se, kun te menette juhliin tai osallistutte Teams-palaveriin ja tiedän, että pieni hippunen sitä kasvanutta itsevarmuutta johtuu sinä päivänä valitsemastanne asusteesta. Usein korvakorumme ja hiusasusteemme ovat tuottaneet iloa kantajansa lisäksi myös muulle ympäristölle, niillä on kerätty kehuja ja huomiota. Jokainen tarina läikähtää mun sydämessä lämpimänä tunteena ja olen kiitollinen teille kaikille. Siispä: iso KIITOS

Uuden vuoden alkaessa olen ottanut aikaa miettiäkseni, miltä tämä tuleva vuosi voisi näyttää? Tavoitteenani on kehittää Rakkaudella Marresta iloa ja inspiraatiota tuottava brändi. Haaveilen tuotevalikoiman laajentamisesta ja sisällön tulisi tietenkin olla entistäkin inspiroivampaa. Siinäpä haasteita uudelle vuodelle! :)

Millaista sisältöä tänne blogiin sitten tulee?

Tässä blogissa tulen esittelemään hieman enemmän yrityksen toimintaa, pääset takuulla kurkistamaan kulisseihin sekä koruntekijän työpäivään. Esittelen täällä uusia korumalleja ja jaan vinkkejä ja inspiraatiota niiden yhdistämisestä erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Miltä kuulostaisi vaikka 3 tapaa stailata Pompomit tai Lahjaideoita ystävälle?

Hyppää mukaan ja annetaan yhdessä kyytiä harmaudelle!

Rakkaudella Marre

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.