Vappu Tivoli Seiterässä ja mun värikäs vappuasu!

Vappu Tivoli Seiterässä ja mun värikäs vappuasu!

Tiesitkö, että vappu on yks mun lempijuhlista? Jo pienenä tyttönä menin mummun kanssa Vapputorille, sain vappupallon ja herkkuja. Oon aina tykännyt huvipuistoista, tivoleista, sirkuksesta ja markkinahumusta! Rakastan vapussa myös kaikkea sitä värikkyyttä ja koristeluja. Tänä vuonna koristelin meidän keittiön vappupalloilla ja serpentiinillä sekä värikkäällä vappukimpulla, joka valmistui aiemmin pitämässäni TikTok Livessä.

Värikäs vappukimppu pompomeista

Niiden lisäksi koristelunsa sai Matin vappuhattu! Ostin Prismasta pienen punaisen vappuhatun, joka kaipasi mun mielestä vähän lisää värikkyyttä. Liimasin reunan täyteen askartelukaupasta hankittuja mini pompomeja sekä päälle yhden isomman, joka syntyi kokonaan pelkistä langanpätkistä. Matti näyttää niin hurmaavalta uudessa hatussaan! 😍 Voit katsoa Matin Vappuhattu-projektin TikTokista.

Jättipompom Matti vapputivoli Seiterässä

Ainoa miinus vapun juhlimisessa on SÄÄ. Niin monet vappupiknikit on vietetty vilusta väristen! Tänä vuonna ei onneksi satanut, mutta kylmä tuuli teki tehtävänsä ja kerrospukeutuminen oli valttia. Uhmasin tuulta tällä kesäisellä asulla, joka toimi ilta-auringon paisteessa yllättävän hyvin. Kävimme Matin kanssa pyörähtämässä Tivoli Seiterässä ja hän sai paljon ihastuneita katseita osakseen. Tää vaaleanpunainen kukkapaita löytyi parin viikon takaisella Helsinki-reissulla Triplasta. Ihastuin tähän heti ja päätin pitää tätä koko vapun!

Mun vappuasu

Seuraavaksi otetaankin katse kohti kesää! Mitä kaikkea ihanaa se tuokaan tullessaan.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.